Live-action Dynasty Warriors film verschijnt in juli naar Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat de Chinese live-action Dynasty Warriors film op 1 juli naar de streamer komt. Bekijk hieronder de trailer.

Dynasty Warriors film op Netflix

Krijgsheren, krijgers en staatslieden strijden om de alleenheerschappij in dit fantasyverhaal. Hoofdrollen zijn er voor Louis Koo als Lu Bu, Kai Wang als Cao Cao, Ray Lui als Yuan Shao, Justin Cheung als Zhang Fei, Carina Lau als the Master of the Sword Forge Castle en Tony Yo-ning Yang als Liu Bei.

De Dynasty Warriors film ging op 29 april in première in Hong Kong. De première was aanvankelijk gepland in 2018, maar werd uitgesteld tot 2019. Door o.a. de coronacrisis werd de film weer uitgesteld tot 2021.

De film is geproduceerd door het Hong Kong-bedrijf China 3D. De regie is in handen van Hin Yeung Chow. Zijn vrouw, Christine To Chi-Long, schreef het scenario. Beiden staan ​​bekend om hun werk aan Murderer, Nightfall en Rise of the Legend. Albert Wing-Ho Lee en Chi-long To waren de producenten, terwijl Jr. Stephen Siu de uitvoerend producent van de film was.

De live-action film is gebaseerd op de populaire videogameserie met dezelfde naam. Oorspronkelijk gemaakt door Omega Force en Koei, is de serie een spin-off van de strategiespelserie Romance of the Three Kingdoms, die losjes is gebaseerd op de roman van Luo Guanzhong. De Dynasty Warriors spellen staan bekend om hun hack-and-slash.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter