The Lost City of Z trailer met Charlie Hunnam & Robert Pattinson

The Lost City of Z trailer met Charlie Hunnam & Robert PattinsonAmazon Studios en Bleecker Street hebben de trailer vrijgegeven voor The Lost City of Z. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube hjqtP459uo8]

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.

Deze boekverfilming is geregisseerd door James Gray (The Immigrant, Two Lovers, We Own the Night) en vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw.

The Lost City of Z heeft hoofdrollen voor Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Angus Macfadyen, Edward Ashley, Clive Francis, Ian McDiarmid en Franco Nero. Vanaf 27 april 2017 in de bioscoop.