Love & Anarchy seizoen 2 vanaf 16 juni op Netflix

Love & Anarchy seizoen 2 (Zweedse titel: Kärlek & Anarki) is vanaf 16 juni 2022 te zien op Netflix. In het tweede seizoen van Love & Anarchy krijgt Sofie schokkend nieuws. Haar leven, carrière en relatie staan op het punt van instorten, maar kan Sofie zichzelf nog redden? Bekijk de trailer hieronder.

Love & Anarchy seizoen 2

Als Sofie, een door haar carrière gedreven consultant en getrouwde moeder van twee kinderen, de opdracht krijgt om een ​​oude uitgeverij te moderniseren, ontmoet ze de jonge IT-technicus Max en begint een onverwacht flirterig spel. Sofie en Max dagen elkaar in het geheim uit om dingen te doen die maatschappelijke normen in twijfel trekken. Het begint onschuldig genoeg, maar naarmate het spel steeds gewaagder wordt, groeien de gevolgen buiten proporties.

In seizoen twee probeert de gescheiden Sofie een nieuw leven op te bouwen met Max. Dat wil echter toch niet lukken, mede door toedoen van een aantal grote veranderingen bij de uitgeverij waar ze werkzaam zijn.

De hoofdrollen zijn opnieuw voor Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan, Björn Mosten, Carla Sehn, Marina Bouras, Lars Väringer, David Dencik, Johannes Kuhnke, Ruben Lopez, Ludde Hagberg en Yasmine Garbi.

Lisa Langseth en Alex Haridi schreven het script voor Love and Anarchy seizoen 2. De regie was in handen van Lisa Langseth en Emma Bucht.

Love & Anarchy seizoen 2 is vanaf 16 juni 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter