Love Victor seizoen 3 aangekondigd

Vandaag is Love Victor seizoen 3 aangekondigd! De tiener-serie krijgt een derde seizoen. Dit zal verschijnen op streamingdienst Hulu en in Nederland vermoedelijk via Disney+ Star te zien zijn.

Waar onlangs nog het tweede seizoen van de komische drama serie Love Victor verscheen, blijkt er nu ook nog een derde te komen. Dit blijkt uit een bericht via Twitter.

Love Victor seizoen 3

De serie Love, Victor vindt plaats in de wereld van de spraakmakende film Love, Simon, uit 2018. Deze is geïnspireerd door deveelgeprezen roman Simon vs. the Homo Sapiens Agenda van Becky Albertalli. We volgen Victor, een nieuwe student op de middelbare school van Creekwood, tijdens zijn reis naar zelfontdekking. Daarnaast moet hij thuis allerlei uitdagingen onder ogen zien. Hij past zich aan in een nieuwe stad en worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel wordt, vraagt hij Simon om hulp bij het omgaan met ups en downs op de middelbare school.

Is seizoen 2 ontmoeten we een nieuwe Victor, die uit de kast is en zijn junior jaar op Creekwood High ingaat. Maar vrij zijn brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, aangezien Victor wordt geconfronteerd met een gezin dat worstelt met zijn onthulling, een diepbedroefde ex-vriendin in Mia en de moeilijkheden om een ​​openlijk homoseksuele steratleet te zijn – en dat allemaal terwijl hij een relatie heeft met Benji.

De serie heeft rollen voor Michael Cimino (Annabelle Comes Home), Ana Ortiz (Whiskey Cavalier, Ugly Betty), James Martinez (One Day at a Time), Isabella Ferreira (Orange Is the New Black), Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson (This Is Us), Bebe Wood (The Real O’Neal’s, The New Normal), George Sear (Will, Into the Badlands), Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) en Mason Gooding (Booksmart).

De oorspronkelijke schrijvers van de film Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) dienen als uitvoerende producenten naast Jason Ensler (The Passage), Brian Tanen (Grand Hotel), Isaac Klausner (The Hate U Give), Marty Bowen (First Man).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter