Luister naar “Volcano Man” uit de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Luister nu naar “Volcano Man” feat. Will Ferrell en Rachel McAdams afkomstig van de film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Vanaf 26 juni exclusief op Netflix. De video is hieronder te bekijken.

Wanneer het ambitieuze muzikale duo Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) de kans van hun leven krijgt om hun land te vertegenwoordigen op ‘s werelds grootste songfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.

Eurovision richt zich op Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee worstelende IJslandse muzikanten die meedoen aan de wedstrijd. Naast Will Ferrell (Elf, Blades of Glory) en Rachel McAdams (The Notebook, Game Night) zijn er rollen voor Pierce Brosnan (Mrs. Doubtfire, Mamma Mia!) als Erick Erickssong, Dan Stevens (Beauty and the Beast) als Alexander Lemtov en Demi Lovato (Camp Rock) als Katiana.

De film wordt geregisseerd door David Dobkin (Wedding Crashers, The Judge). Het scenario is afkomstig van Andrew Steele, Melissa Stack, Nicholas Stoller en Will Ferrell.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga met het liedje ‘Volcano Man’ feat. Will Ferrell en Rachel McAdams is vanaf 26 juni exclusief beschikbaar op Netflix.