Lust, liefde, verraad en moord in Mozart in Love

Just Film Distribution brengt het kostuumdrama Mozart in Love (alternatieve titel Interlude in Prague) naar de Nederlandse bioscopen. Reis mee terug in de tijd naar 1786, Praag. Wolfgang Amadeus Mozart brengt zijn tijd door in de Gouden Stad, echter veroorzaakt zijn aanwezigheid onrust en leidt tot een reeks dramatische gebeurtenissen. Hij belandt in een web van liefde, lust, geweld en moord; de ingrediënten die leiden tot zijn muzikale meesterwerk ‘Don Giovanni’.

Mozart in Love

Wolfgang Amadeus Mozart heeft na een aantal turbulente maanden genoeg van het verwende gedrag van de bevoorrechte elite in Wenen en besluit voor een aantal maanden naar Praag te verhuizen. Helaas vindt de componist in de onbekende stad niet de gewenste rust waar hij zo naar verlangt. Mozart raakt verstrikt in reeks tragische gebeurtenissen en intriges. Omringd door alle narigheid waar hij geen invloed op kan uitoefenen, componeert hij het schitterende muziekstuk en het drama ‘Don Giovanni’.

De rol van Wolfgang Amadeus Mozart wordt vertolkt door Aneurin Barnard (Dunkirk). De prachtige sopraan Zuzana Luptak wordt gespeeld door de getalenteerde Morfydd Clark (Pride and Prejudice and Zombies) James Purefoy, bekend van de TV-series Rome en The Following speelt de welgestelde en knappe  Baron Solanka en Samantha Barks (Les Misérables) vertolkt de rol van Josefa Duchek.

Mozart in Love wordt geregisseerd door John Stephenson. Vanaf 24 mei is dit romantische en muzikale kostuumdrama te zien in de Nederlandse bioscopen.