Maak je klaar voor je jacht met nieuwe Alpha poster

Sony Pictures en Studio 8 hebben (via IMDb) een nieuwe poster vrijgegeven voor de aankomende dramafilm Alpha. Deze kun je hieronder bekijken.

Alpha

Europa, 20.000 jaar geleden. Een jonge man, Zeta, raakt tijdens zijn eerste jacht gewond en wordt na wat bedoeld was als initiatie in de elite van zijn stam voor dood achter gelaten, een jacht op een bizon die vreselijk misging. Hij wordt wakker en komt erachter dat hij gebroken is, alleen en mijlenver verwijderd van zijn dorp. Dus moet hij zien te leren overleven en zijn weg zien te vinden door de harde en nietsontziende wildernis. Voorzichtig temt hij een eenzame wolf, Alpha, die achtergelaten is door zijn roedel. Het paar leert op elkaar te vertrouwen en samen te jagen. Zo worden ze onwaarschijnlijke partners, die tegen alle verwachtingen in ontelbare gevaren trotseren om hun weg terug naar huis te vinden voordat de dodelijke winter inzet.

Hoofdrollen zijn er voor Kodi Smit-McPhee (X-Men: Apocalypse, Dawn of the Planet of the Apes), Natassia Malthe (Elektra, This Means War), Leonor Varela (Blade II, Marvel’s Agents of Shield), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones, Atomic Blonde), Mercedes de la Zerda (War for the Planet of the Apes, Hemlock Grove), Jens Hultén (Mission: Impossible – Rogue Nation).

Alpha wordt geregisseerd door Albert Hughes (Menace II Society, The Book of Eli) op basis van een scenario door Daniele Sebastian Wiedenhaupt. De film draait vanaf augustus 2018 in de bioscoop.