Mads Mikkelsen gecast in Indiana Jones 5

Mads Mikkelsen is toegevoegd aan de cast van Indiana Jones 5. Dit meldt Deadline. Het is nog onduidelijk welke rol de Deense acteur gaat spelen. Eerder deze week werd gemeld dat ook de Britse actrice Phoebe Waller-Bridge gecast is.

James Mangold (Logan) neemt de regie over van Steven Spielberg, die nog steeds als producent fungeert en zeer betrokken is bij verschillende elementen van de film. Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel zullen zich bij Spielberg voegen als producers. John Williams, die aan elke partituur in de 40-jarige franchise heeft gewerkt, keert ook terug als componist.

De hoop is om deze zomer met de productie te beginnen. Plotdetails zijn nog vaag, maar de film zal op 29 juli 2022 verschijnen.

Mads Mikkelsen in Indiana Jones 5

Archeoloog en ontdekkingsreiziger Indiana Jones werd in Raiders of the Lost Ark in 1981 geïntroduceerd. Harrison Ford is in totaal vier avonturen te zien geweest als de beroemde archeoloog. De vijfde film zou oorspronkelijk door Steven Spielberg geregisseerd worden, maar sindsdien heeft hij besloten te stoppen met het project en het stokje over te geven aan Mangold. Spielberg blijft wel verbonden als producent. Het is daarmee de eerste keer dat iemand anders dan Spielberg een Indiana Jones-film regisseert.

Beroemde archeoloog en ontdekkingsreiziger Indiana Jones verscheen voor het eerst in 1981 in de film Raiders of the Lost Ark – een van AFI’s 100 Greatest American Films aller tijden – en in 1984 keer hij terug in Indiana Jones and de Temple of Doom, in 1989 zagen we hem in Indiana Jones and the Last Crusade, en ten slotte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008. De vier films haalden bijna $ 2 miljard op bij de wereldwijde kassa.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter