Mads Mikkelsen op nieuwe setfoto’s Indiana Jones 5

Er zijn enkele nieuwe setfoto’s van Indiana Jones 5 verschenen. Hierop staan onder andere acteurs Harrison Ford en Mads Mikkelsen.

Setfoto’s Indiana Jones 5

De website Dailymail heeft enkele foto’s van de opnames in Italië gepubliceerd, welke hier te bekijken zijn. Ondanks dat er nog geen plotdetails bekend zijn kun je hierdoor een indruk krijgen van hoe de personages eruit zullen zien.

Indiana Jones 5 staat gepland om op 29 juli 2022 te verschijnen. Naast Harrison Ford en de eerdergenoemde Mads Mikkelsen zal ook Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) een rol in de film krijgen.

De Indiana Jones franchise

In 1981 werd met Raiders of the Lost Ark de archeoloog en ontdekkingsreiziger Indiana Jones geïntroduceerd. Vertolker Harrison Ford is in totaal vier films als het iconische personage te bewonderen geweest. De vijfde film zou in eerste instantie door Steven Spielberg geregisseerd worden, maar later heeft hij besloten met het project te stoppen en het stokje door te geven aan James Mangold. Spielberg blijft echter wel verbonden als producent. Het is hierdoor de eerste keer dat een Indiana Jones-film door iemand anders dan Spielberg geregisseerd wordt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter