Major Crimes seizoen 6 vanaf 13 februari op SBS9

Major Crimes seizoen 6 zal vanaf 13 februari 2022 te zien zijn op SBS9. Het gaat hier tevens om het laatste seizoen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Major Crimes seizoen 6

De zaken staan er nu helemaal anders voor voor de rechercheurs van de LAPD in Major Crimes dat begint waar de topserie The Closer is geëindigd. Maar er wordt flink wat gemord in de hechte groep van Major Crimes omdat hun nieuwe leider… hun voormalige tegenstander is, Sharon Raydor (Academy Award-genomineerde Mary McDonnell). En Raydor heeft een heel nieuwe aanpak en een heleboel bagage bij – in de vorm van haar blijvende wrok over haar vroegere onderzoeken bij het team. Maar ook al probeert Raydor het vertrouwen van de groep te winnen, Major Crimes zal moeten samenwerken om hun moeilijkste zaak ooit op te lossen.

De serie werd bedacht en ontwikkeld door James Duff. Major Crimes ging op 12 augustus 2012 in première op de Amerikaanse zender TNT. In januari 2017, tijdens het vijfde seizoen van Major Crimes, vernieuwde TNT de serie voor een zesde seizoen, dat tevens het laatste zou zijn. Het laatste seizoen ging in première op 31 oktober 2017 en eindigde op 9 januari 2018, met in totaal 105 afleveringen.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Mary McDonnell, G. W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan, Raymond Cruz, Kearran Giovanni, Phillip P. Keene, Graham Patrick Martin, Jonathan Del Arco, Robert Gossett, Jon Tenney.

Major Crimes seizoen 6 begint 13 februari met een dubbele aflevering om 22:20 uur op SBS9.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter