Malcolm & Marie vanaf 5 februari op Netflix

De film Malcolm & Marie is vanaf 5 februari te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de film keert Zendaya terug naar het grote scherm – dit keer in zwart-wit – als de minnaar van John David Washington in Malcolm & Marie.

Malcolm & Marie Netflix

Malcolm & Marie op Netflix

Filmmaker Malcolm (John David Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) komen thuis na een première en wachten op de recensies over zijn film. Maar de avond neemt een onverwachte wending als er geheimen over hun relatie naar boven komen en hun liefde op de proef wordt gesteld.

De film was een van de eersten die tijdens de pandemie werd geschreven en gefilmd. Het productieteam nam grote voorzorgsmaatregelen om de set in overeenstemming te houden met de COVID-19-protocollen en om goedkeuring te krijgen van Hollywood-vakbonden. Netflix plant een Academy Awards-campagne voor de film, die het tijdens het virtuele Toronto International Film Festival voor $ 30 miljoen heeft gekocht.

De film is geregisseerd en geschreven door Sam Levinson. Hij zei:

“I am so grateful to this cast and crew, many of whom are my ‘Euphoria’ family, for coming together during such uncertain times. We felt privileged to be able to make this film together and we did so with a lot of love. We are all thrilled that it has ended up with Netflix which is unparalleled in allowing filmmakers the freedom to tell their stories that reach audiences all over the world.”

Malcolm & Marie is vanaf 5 februari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter