Man kaapt Disney’s Sleeping Beauty voor huwelijksaanzoek

De Amerikaanse Lee Loechler heeft zijn vriendin op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Hij nam zijn geliefde mee naar een bioscoop om samen naar haar favoriete Disneyfilm Sleeping Beauty (Doornroosje) te kijken. Hij had echter klein beetje gesleuteld aan het einde van de film. Met de hulp van een illustrator voegde hij, in de belangrijke scène met de liefdeskus, een geanimeerde versie van zichzelf toe. Op YouTube schreef Loechler:

“It’s not every day you get to propose to your High School sweetheart. For the past six months, I’ve been working with an illustrator to animate my girlfriend and myself into her favorite movie, Sleeping Beauty.”

Op beelden van een verborgen camera is te zien hoe zijn vriendin en cardioloog Sthuthi David plots fronst als de prins in een van de laatste scènes van de film de kamer binnenkomt waar Doornroosje ligt te slapen. De film werd vertoond in een vol theater, waarin stiekem ook veel familie en vrienden bleken te zitten, dat had Sthuthi David allemaal niet door.

De video werd gisteren op YouTube gezet en heeft inmiddels meer dan een miljoen views.