Manifest seizoen 3 vanaf 1 augustus op Netflix

De afgelopen tijd vroegen fans in Nederland zich af wanneer Manifest seizoen 3 zou verschijnen op Netflix. Eerder maakte de streamer al bekend dat het seizoen “binnenkort” zou verschijnen. Nu heeft Streamwijzer weten te achterhalen dat Manifest seizoen 3 vanaf 1 augustus 2022 op Netflix te zien zal zijn. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Het mysteriedrama Manifest werd eerder geannuleerd door de Amerikaanse omroep NBC, ondanks dat de eerste twee seizoenen positief ontvangen werden. Netflix heeft uiteindelijk besloten Manifest een vierde seizoen te geven. Het vierde seizoen verschijnt in november op Netflix. Bekijk hier alvast een trailer.

Manifest seizoen 3 op Netflix

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari zal co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

Rollen in de serie zijn er voor Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.

Manifest seizoen 3 is vanaf 1 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter