Marcella seizoen 3 vanaf 14 juni te zien op Netflix

Vanaf zondag 14 juni is bij Netflix de Britse misdaadserie Marcella seizoen 3 te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

De serie draait om Marcella (Anna Friel) die geschokt is als haar man Jason haar onverwachts verlaat en zegt dat hij niet langer van haar houdt. Met een gebroken hart keert ze terug naar de Metropolitan-moordzakenafdeling, na een twaalfjarige carrière-stop. Met het abrupte einde van haar huwelijk en de vervreemding van haar 13-jarige dochter en 10-jarige zoon, gaat Marcella weer aan het werk, terwijl ze probeert te begrijpen wat er nu gebeurt in haar leven. Ze verdenkt zichzelf ook van de moord op Grace, de vrouw voor wie haar man haar heeft verlaten.

Marcella heeft last van blackouts en weet niet meer of ze Grace iets heeft aangedaan. In seizoen 2 worden we meegenomen in een zaak van een kindermoordenaar. In seizoen 3 zien we hoe Marcella omgaat met haar mentale problemen en haar nieuwe rol binnen de politie.

Het eerste seizoen debuteerde in 2016. De serie werd uitgezonden door ITV en de Britse zender bracht twee jaar later het tweede seizoen. In de herfst van 2018 werd een derde seizoen aangekondigd, alleen bleef het daarna lang stil.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Friel, Ray Panthaki, Nicholas Pinnock, Amanda Burton. Marcella werd bedacht door de Zweedse auteur Hans Rosenfeldt, die eerder verantwoordelijk was voor The Bridge.

Marcella seizoen 3 is vanaf zondag 14 juni te zien bij Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter