Marg Helgenberger keert terug in CSI: Vegas seizoen 2

CBS heeft aangekondigd dat Marg Helgenberger zich voegt bij de cast van CSI: Vegas seizoen 2.

De voormalige CSI-actrice heeft een eenjarig contract getekend om haar rol van Catherine Willows opnieuw te spelen in CSI: Vegas seizoen 2. Haar casting stelt de reeks in staat om de band met de originele serie uit 2000 te behouden met een geliefd origineel personage dat samenwerkt met de nieuwe forensische onderzoekers na het vertrek van William Petersen en Jorja Fox.

Helgenberger vertelde:

“CSI: The Gift That Keeps On Giving. So excited to be joining forces with the talented team at CSI: Vegas. This is gonna be fun!”

Dit is enorm nieuws voor fans van de CSI-franchise, aangezien Helgenberger tussen 2000 en 2012 12 seizoenen lang een onderzoeker speelde in het originele CSI: Crime Scene Investigation. Helgenberger is een paar keer teruggekeerd naar de franchise, waaronder een optreden in de 300e aflevering van CSI en de twee uur durende seriefinale.

William Petersen, die zijn rol als Gil Grissom uit de originele CSI hernam, zal niet te zien zijn in seizoen 2 van CSI: Vegas. Hij had eerder ingestemd om alleen te verschijnen in de eerste 10 afleveringen van de serie. Petersen zal echter blijven dienen als uitvoerend producent voor seizoen 2. Jorja Fox, die op dezelfde manier verscheen in de rol van Sara Sidle uit de originele reeks, zal ook niet verschijnen in seizoen 2.

Seizoen twee van CSI: Vegas wordt uitgezonden tijdens het seizoen 2022-2023.

Marg Helgenberger in CSI: Vegas seizoen 2

CSI: Vegas opent een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas. Wanneer de erfenis en toekomst van het Crime Lab in twijfel worden getrokken, moet een briljant nieuw team van onderzoekers onder leiding van Maxine Roby (Paula Newsome) de hulp inroepen van oude vrienden, Gil Grissom (William Peterson) en Sara Sidle (Jorja Fox). Deze gecombineerde kracht zal de nieuwste forensische technieken inzetten om te doen waar ze goed in zijn – het bewijs volgen – om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen en de waarheid te achterhalen.

Nieuwe leden van het forensisch team zijn Paula Newsome (Barry), Matt Lauria (Kingdom) en Mandeep Dhillon.

CSI werd vanaf 2000 gemaakt door CBS, met Anthony E. Zuiker als producer en originele schrijver. De serie wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Jonathan Littman, en Petersen. CSI: Crime Scene Investigation stopte na 15 seizoenen in 2015 en lanceerde een franchise van $1 miljard dat vier series besloeg; CSI en spin-offs CSI: Miami, CSI: New York en CSI: Cyber.

CSI: Vegas ging op 6 oktober in première op CBS. Seizoen twee wordt uitgezonden tijdens het seizoen 2022-2023.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter