Margot Robbie’s Pirates of the Caribbean-film geannuleerd door Disney

In een recent interview met Vanity Fair sprak Oscar-genomineerde Margot Robbie over de huidige status van het Pirates of the Caribbean-project waaraan ze al een tijdje verbonden is. Robbie onthulde dat de potentiële spin-off is geannuleerd en niet langer verder gaat bij Disney nadat het bedrijf het oorspronkelijke idee voor het project had afgewezen. Ze zei:

“We had an idea and we were developing it for a while, ages ago, to have more of a female-led—not totally female-led, but just a different kind of story—which we thought would’ve been really cool, but I guess they don’t want to do it.”  

Margot Robbie’s Pirates of the Caribbean-film werd eerder dit jaar voor het eerst aangekondigd door Pirates of the Caribbean-producer Jerry Bruckheimer. Er is niet veel informatie over het project onthuld, behalve de betrokkenheid van Robbie. Bruckheimer onthulde echter dat er twee Pirates-films in ontwikkeling waren, dus er is nog een ander potentieel project in de maak.

Margot Robbie in Pirates of the Caribbean

Disney‘s Pirates of the Caribbean-franchise is een van de meest succesvolle aller tijden. De franchise begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl, dat over het algemeen positieve recensies ontving van critici en bijna $700 miljoen opbracht aan de wereldwijde box office en vijf Oscar-nominaties verdiende, waaronder Johnny Depp voor Beste Acteur. Dit succes leidde tot vier sequels die, hoewel ze over het algemeen afnamen in kritische ontvangst, nog steeds kaskrakers waren, waarbij de tweede en vierde film elk meer dan $ 1 miljard opbrachten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter