Marie Avgeropoulos (The 100) aanwezig bij Dutch Comic Con 2019

Op 23 en 24 november kun jij Marie Avgeropoulos ontmoeten tijdens Dutch Comic Con 2019. De meeste zullen haar kennen als de hoofdrolspeelster Octavia Blake uit de post-apocalyptische dramaserie The 100. Ook verscheen zij in hitseries als Cult en Supernatural.

Mis je kans niet om op de foto te gaan met Marie en koop jouw photobooth of Meet & Greet tickets online.

Marie Avgeropoulos

Je kent haar wellicht ook van haar rollen in Isolation, Numb, A Remarkable Life, Tracers en I Love You Beth Cooper.

Marie Avgeropoulos speelt momenteel de hoofdrol als Octavia Blake in CW’s post-apocalyptische dramaserie The 100. De serie, welke genomineerd is voor een Emmy Award, gaat over de overlevende bevolking van een ruimtestation, de Ark, die een groep van 100 misdadigers naar de aarde stuurt. The 100 gaan erop uit om te zien of de aarde nog steeds bewoonbaar zou kunnen zijn, aangezien de voorraden op de Ark opraken.

Marie speelde in onafhankelijke films als Isolation samen met Steven Lang en Dominic Purcell, in Numb. A Remarkable Life, en was ook met Taylor Lautner te zien in de thriller Tracers. Andere film credits voor Marie zijn voor de Golden Globe genomineerd film 50/50 (2011) waarin zij naast filmveteranen Seth Rogan & Joseph Gordan-Levitt speelde, evenals haar memorabele première film rol in de 2009 comedy I Loved You Beth Cooper, met Hayden Panettiere.

Marie is ook uitgegroeid tot TV actrice met een aantal gastoptredens in hit shows zoals The Inbetweeners, Supernatural, Fringe, Eureka en Human Target. In 2013 kreeg Marie haar break-out rol in CW’s televisieshow Cult met Matthew Davis en Robert Knepper.