Marion Cotillard in verwachting van Brad Pitt?

Gisteren berichtten wij al over de breuk van Brangelina. De reden waarom Angelina Jolie en Brad Pitt nu na een succesvol huwelijk uit elkaar gaan zou te maken hebben met Jolie, die genoeg zou hebben van het wiet- en mogelijk alcoholgebruik van haar man. Volgens vele bronnen is de reden echter iets anders, namelijk dat Brad een affaire had met actrice Marion Cotillard.

Sinds de opnames van de film Allied, wordt er al gefluisterd dat Pitt en Cotillard een romantische relatie hebben. De geruchten werden direct de kop ingedrukt, maar enkele maanden later kwam de geruchtenmolen weer op gang. De producent van de film liet toen namelijk doorschemeren dat de twee veel tijd met elkaar doorbrachten. Een bron vertelt aan The New York Post:

“He’s in the throes of some insane midlife crisis, and Angie is fed up. She hired a private eye because she felt that he was fooling around with her on the set, and it turns out, he was. And that was the final straw.”

Dat was de druppel die de emmer liet overlopen en er wordt nu gespeculeerd dat dit dé reden is van de scheiding. Volgens Amerikaanse media zou Cotillard zelfs in verwachting zijn van Pitt. De Franse actrice heeft naar verluidt bevestigd aan Closer Magazine dat ze in blijde verwachting is en in december haar kindje verwacht.