Mark Hamill in teaser voor Knightfall seizoen 2

History heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Knightfall seizoen 2, met in de hoofdrol Mark Hamill als de Knight Templar. Bekijk de trailer hieronder.

Knightfall

Naast Hamill zijn er in seizoen 2 rollen voor Tom Forbes (Wolf Hall) en Genevieve Gaunt (The Royals). Forbes speelt de rol van prins Louis, de gewelddadige en onvoorspelbare zoon van koning Philip, terwijl Gaunt de dochter van koning Philip, Isabella, zal spelen.

Van A + E Studios in samenwerking met Jeremy Renner’s The Combine en Midnight Radio, neemt Knightfall kijkers mee in de middeleeuwse politiek en oorlogsvoering van de Tempeliers, de machtigste, rijkste en de meest mysterieuze militaire orde uit de middeleeuwen, die werd toevertrouwd met het beschermen van de meest kostbare relikwieën van het christendom.

Knightfall begint na de val van de stad Acre, het laatste bolwerk van de Tempeliers in het Heilige Land, waar de Heilige Graal verloren is gegaan. Jaren later komt er een aanwijzing dat de verblijfplaats van de Graal suggereert en stuurt de Tempeliers, geleid door de nobele, moedige en eigenzinnige Tempelier Knight Landry op een dodelijke missie om de verloren Beker van Christus te vinden. Van hun gevechten in het Heilige Land, tot hun botsing met de Koning van Frankrijk, tot de duistere gebeurtenissen die leidden tot de ondergang van de Orde van de Tempeliers op vrijdag de 13e, 1307 – een datum die synoniem werd met ongeluk – het verhaal van de Ridders Tempeliers zijn tot nu toe nooit volledig verteld. De serie richt zich op thema’s als geloof, opoffering, politiek, liefde, macht en wraak.

De hoofdrollen in de dramaseries zijn voor Tom Cullen (Downton Abbey, Gunpowder) als Landry, Pádraic Delaney (The Wind That Shakes the Barley, The Tudors) als Gawain, Simon Merrells (Spartacus, Dominion) als Tancrede, Jim Carter (Downton Abbey) als Paus Bonifatius VIII, Olivia Ross (War and Peace) als Koningin Joan van Navarra, Ed Stoppard (The Crown) als Koning Philip IV van Frankrijk, Julian Ovenden (Downton Abbey) als William De Nogaret, en Sarah-Sofie Boussnina (The Bridge, The Absent One) als Adelina.

Aaron Helbing (The Flash) zal dienen als showrunner en uitvoerend producent van het tweede seizoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter