Mark Strong hint naar Lex Luthor voor Man of Steel 2

Na de LexCorp easter egg in Man of Steel, eisen fans dat Lex Luthor in de sequel verschijnt. Hoewel dit nooit officieel bekend gemaakt is door de filmstudio, lijkt het een logische toevoeging aan de cast. Terwijl we geruchten blijven horen over wie Batman gaat spelen, reageerde acteur Mark Strong over de geruchten dat hij Lex Luthor gaat spelen in het vervolg. Hij vertelde:

“All I can say is… watch this space.”

Dat zegt natuurlijk vrij weinig. Misschien is dit zijn subtiele manier om te zeggen dat hij interesse heeft om Lex Luthor te spelen. Als Strong inderdaad toegevoegd wordt aan de cast, kunnen we er van uit gaan dat Green Lantern (2011) niet plaats vindt in dit cinematische DC universum. Strong speelde in eerder genoemde verfilming Sinestro. Wat vinden jullie van Mark Strong als Lex Luthor?

Er is weinig bekend over de Superman/Batman film, maar David Goyer is momenteel samen met regisseur Zack Snyder het verhaal aan het schrijven. De sterren uit Man of Steel, Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne en Diane Lane, zullen terugkeren. Warner Bros. hoopt dat de productie volgend jaar begint met een release datum (lees: jaar) van 2015.