Married at First Sight: Match or Mistake vanaf 22 augustus op Videoland

Married at First Sight – Match or Mistake is vanaf 22 augustus 2022 te zien bij Videoland. Er worden door de trouwexperts zeven koppels gevormd die zich open gaan stellen voor het unieke liefdesexperiment. Deze nieuwe versie zal veel meer lijken op de veelbesproken Australische variant die erom bekend staat dat je van de ene in de andere verbazing valt.

Married at First Sight: Match or Mistake

Married at First Sight is een televisieprogramma dat in meerdere landen wordt uitgezonden. Van origine is het een Deens programma; Gift Ved Første Blik. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door ITV Studios en wordt uitgezonden door RTL 4. De presentatie was van 2016 tot 2019 in handen van Peter van der Vorst. Hij werd begin 2020 opgevolgd door Carlo Boszhard. In het vijfde en zesde seizoen werd het programma twee keer per week uitgezonden, op maandag en dinsdag.

De nieuwe variant Match or Mistake is wat spannender dan de variant die we kennen in Nederland. Nadat de deelnemers elkaar het ja-woord geven aan een onbekende, vertrekken ze gelijk op huwelijksreis. Deze reis legt het pasgetrouwde koppel niet alleen af… De andere pasgetrouwden stellen gaan ook mee. Blijven de pasgetrouwde koppels samen of ontdekken ze iemand anders tijdens de reis?

Married at First Sight – Match or Mistake is vanaf 22 augustus 2022 te zien bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter