Married … with Children animatieserie in ontwikkeling met originele cast

Een geanimeerde versie van de Fox sitcom Married… With Children is in de maak bij Sony Pictures Television. Dit meldt The Hollywood Reporter.

De site merkt op dat de hoofdcast van de originele serie, waaronder Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, allen hun rollen in voice-over opnieuw zullen spelen. Alex Carter (een schrijver en uitvoerend producent van Family Guy) zal als showrunner van de serie optreden.

Dit is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over een revival voor de serie. Sony probeerde in 2014 ook een spin-off te creëren die zich concentreerde op Bud Bundy (Faustino), hoewel de serie geen vooruitgang boekte. Deze nieuwe stap komt op het moment dat The Hollywood Reporter meldt dat Sony blijft zoeken naar nieuwe manieren om series terug te halen uit zijn bestaande bibliotheek.

Married… With Children serie

Married… with Children draait om het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud. Ook de gezinshond Buck speelt een rol, alsmede buurvrouw Marcy, die eerst gehuwd is met Steve Rhoades en vervolgens met Jefferson D’Arcy. De serie wordt door velen beschouwd als de eerste “raunchy” sitcom die op een regulier televisienetwerk wordt uitgezonden, waarbij de serie zich richt op de familie Bundy, een groep die er geen probleem mee heeft slecht te praten of grappen met elkaar te maken.

Married… with Children is een Amerikaanse sitcom, die van 1987 tot 1997 werd uitgezonden. De serie bestaat uit 11 seizoenen, met een totaal van 262 afleveringen. De serie is gemaakt door Michael G. Moye en Ron Leavitt.

De hoofdrollen werden gespeeld door Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, David Garrison, Amanda Bearse, Ted McGinley.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter