Marvel-film Morbius vanaf 21 april in de Nederlandse bioscoop

De film Morbius draait vanaf 21 april 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de nieuwe trailer de actie-thriller waarin Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvel’s meest intrigerende personages speelt: anti-held en wetenschapper Michael Morbius.

Morbius poster

Morbius in de bioscoop

In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte.

Morbius is Sony’s bewerking van de Marvel-antiheld Morbius the Living Vampire en maakt deel uit van het filmuniversum dat Sony met Venom lanceerde. De film wordt geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House) op basis van een script door Burk Sharpless en Matt Sazama (Netflix’s Lost in Space).

Naast Leto als Morbius the Living Vampire zijn er rollen voor Matt SmithAdria Arjona, Tyrese GibsonJ.K. Simmons en Jared Harris.

Schrijver Roy Thomas en kunstenaar Gil Kane creëerden het personage in 1971 voor ‘The Amazing Spider-Man # 101’. Het personage was een wetenschapper die trachtte zichzelf te genezen van een bloedziekte, met tragische gevolgen. Hij werd getroffen door vampirische trekjes, zoals giftanden en een dorst naar bloed – en eindigde in een gevecht met Spider-Man.

Morbius draait vanaf 21 april 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter