[VIDEO] Dit zijn de speciale pijlen van Hawkeye

Marvel Studios heeft een video gedeeld met achtergrondinformatie over de pijlen in de serie Hawkeye.

In de Disney+ serie Hawkeye staan twee superhelden centraal wiens voornaamste wapen een boog is. Het spreekt voor zich dat er dan nogal wat pijlen afgevuurd worden. Marvel Studios heeft onlangs een video gedeeld waarin er wat achtergrondinformatie over deze pijlen gegeven wordt. Deze is voor Marvel fans en liefhebbers van special effects wellicht leuk om even te bekijken.

Hawkeye pijlen

Het verhaal achter Hawkeye draait om Avenger Clint Barton (gespeeld door Jeremy Renner) welke de jonge Kate Bishop opleidt tot de nieuwe Hawkeye. In de strips wordt Bishop Hawkeye na Clint Barton en is ze ook lid van de Young Avengers. Disney heeft nog niet bevestigd of ze plannen hebben om Bishop haar eigen spin-offs serie te geven of haar later in de MCU te laten verschijnen, maar de mogelijkheid is er zeker.

Naast Jeremy Renner die Clint Barton speelt, zien we Hailee Steinfeld als Kate Bishop. Overige rollen zijn er voor Fra Fee, Vera Farmiga, Zahn McClarnonTony DaltonBrian d’Arcy James en Alaqua Cox als Maya Lopez. Daarbij pakt Florence Pugh haar rol als Yelena Belova uit Black Widow op.

De reeks werd geregisseerd door Amber Finlayson en Katie Ellwood, ook bekend als Bert en Bertie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter