Marvel-series Agent Carter en Most Wanted geannuleerd

Eerder werd er gespeculeerd dat het Marvel’s universum op televisie zou gaan krimpen. Dit blijkt nu echter een feit te zijn. Zo heeft zender ABC besloten om de Marvel series Agent Carter en Most Wanted te annuleren.

In een officieel bericht maakte ABC ten eerste bekend dat er een vol seizoen besteld is van de serie Conviction, met in de hoofdrol Agent Carter’s Hayley Atwell. Dit betekent meteen het einde voor Carter, de eerste serie uit de Marvel stal die stopt. Maar er is nog meer. Marvel’s Most Wanted zou een nieuwe serie worden maar deze wordt niet meer geproduceerd. Dit is de tweede keer dat ABC het project met Adrianne Palicki en Nick Blood aan de kant schuift. Vorig seizoen was de serie al in ontwikkeling bij ABC, maar het netwerk besloot er niet mee door te gaan. Toch bleek de serie nog levensvatbaar, dankzij een soort van backdoor pilot in S.H.I.E.L.D. Het mocht echter niet baten. Jeffrey Bell en Paul Zbyszewski zouden de serie gaan schrijven en produceren. Uitvoerend producent Jeph Loeb vertelde:

“We’re very proud of all the hard work, from Jeff Bell and Paul Zbyszewski’s writing and producing to the incredible cast, especially the supremely talented Adrianne Palicki and Nick Blood, who we adore,” 

Agents of S.H.I.E.L.D. is nu de enige Marvel serie die nog op ABC te zien is.