Marvel Super Bowl Spot onthult Loki, Falcon and the Winter Soldier en WandaVision

Marvel heeft tijdens de Super Bowl van dit jaar de eerste beelden vrijgegeven van de aankomende Disney+ MCU-series Loki, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. Die beelden kun je nu hieronder bekijken.

Kevin Feige onthulde eerder al dat de Loki serie ook zal aansluiten op het langverwachte vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Marvel Studios. Hij heeft niet bevestigd of Hiddleston ook in het vervolg van Doctor Strange zal verschijnen.

Rick and Morty veteraan Michael Waldron schrijft LokiTom Hiddleston heeft eerder laten weten dat fans zullen zien hoe zijn personage de Tesseract zal gebruiken om meer problemen te veroorzaken. Volgens geruchten zullen kijkers Loki volgen terwijl hij door de tijd reist en zijn stempel drukt op verschillende historische gebeurtenissen. Bovendien zal de serie naar verluidt grote gevolgen hebben voor de grotere MCU. De serie zal in het voorjaar van 2021 verschijnen.

John Wick-bedenker Derek Kolstad werd lid van het creatieve team van The Falcon and the Winter Soldier. Hoewel details nog steeds verborgen worden gehouden, lijkt het waarschijnlijk een vervolg te zijn op Falcon’s nieuwe status-quo na Avengers: Endgame. Anthony Mackie (Point Blank), Sebastian Stan (I, Tonya) en Daniel Brühl komen allemaal terug voor de serie. Naar verwachting wordt Disney+ in augustus 2020 vrijgegeven.

WandaVision zal het verhaal volgen van Elizabeth Olson en Paul Bettany‘s superheldfiguren Scarlet Witch en Vision uit het Marvel Cinematic Universe. De serie heeft ook een rol voor Teyonah Parris als de volwassen versie van Monica Rambeau, een personage dat voor het eerst verscheen in Captain Marvel. De serie heeft Jac Schaeffer (Captain Marvel) als producer, showrunner en schrijver.