Eerste trailer voor Marvel’s Iron Fist

Netflix en Marvel hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun serie Iron Fist. Deze kun je hieronder bekijken. De dertien afleveringen van de vierde Marvel/Netflix-serie zijn vanaf 17 maart 2017 te bekijken.

Iron Fist op Netflix

Na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage is het nu de beurt aan Iron Fist. In het dagelijks leven staat hij bekend als Danny Rand (Finn Jones). Hij is een meester in martial arts en is opgegroeid in de onsterfelijke stad K’un-Lun. Hij keert terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was en probeert weer een band op te bouwen met zijn familie. Ondertussen neemt hij het op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

De cast bestaat uit namen als Finn Jones, Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey, Rosario Dawson, Alice Eve en Carrie-Anne Moss.

De reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige superheld van Marvel, werd ontwikkeld door Scott Buck. Het speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe (MCU), deelt continuïteit met de films van de franchise en is de vierde serie in een reeks die leiden tot de cross-over miniserie The Defenders. De serie wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios, met Devilina Productions en showrunner Buck voor het eerste seizoen.

Iron Fist is vanaf 17 maart 2017 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter