Mary Elizabeth Winstead gecast in Star Wars serie Ahsoka

Actrice Mary Elizabeth Winstead heeft getekend voor een rol in Ahsoka, een aankomende live-action Star Wars serie.

In Ahsoka zien we Rosario Dawson wederom in rol van de jonge Jedi kruipen, voor de serie welke zich afspeelt in dezelfde tijdlijn als die van The Mandalorian.

Het personage maakte eerder al haar opwachting in een aflevering van The Mandalorian, getiteld The Jedi. In deze aflevering zet Mando zijn zoektocht voort om The Child (ook bekend als Baby Yoda) naar de Jedi Ahsoka Tano te brengen in de periode na Return of the Jedi.

Mary Elizabeth Winstead in Ahsoka

Ahsoka was de Padawan leerlinge van Anakin Skywalker, die door hem opgeleid werd. Maar nadat ze valselijk beschuldigd werd van een misdaad en de Jedi Council haar niet direct geloofde, stapte ze op. Ze ging haar eigen weg.

Het personage maakte haar debuut in de Clone Wars animatiefilm, en werd ingesproken door Ashley Eckstein. Hoewel kijkers aanvankelijk niet zo fan waren van de jonge Padawan van Anakin Skywalker, evolueerde Ahsoka later naar een favoriet naarmate de serie Clone Wars vorderde. Ze wordt nu beschouwd als een van de meer populaire personages in de hele franchise en is verschenen in meerdere media in de hele canon, waaronder een bijrol in Star Wars Rebels en de roman van Ahsoka.

De meeste recente toevoeging aan de cast van Ahsoka is Mary Elizabeth Winstead, bekend van films als Gemini Man en Birds of Prey. Het is nog niet bekend wat voor personage ze gaat spelen. We wisten eerder al dat Natasha Liu Bordizzo, Hayden Christensen en Ivanna Sakhno een rol in de serie hebben.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter