Mary Poppins 3 bevindt zich in vroeg stadium van ontwikkeling

Mary Poppins 3 bevindt zich al in een vroege beginfase bij Disney. Mary Poppins Returns ging net voor Kerst in première en werd opgezadeld met de last van grote verwachtingen, aangezien het een vervolg was op een van de meest geliefde klassiekers in de enorme bibliotheek van Disney. De respons tot nu toe is redelijk goed geweest en als zodanig lijkt het erop dat Disney nu kijkt naar een vervolg.

Mary Poppins Returns is onlangs genomineerd voor vier Golden Globes, waaronder een Best Actress-nominatie voor Emily Blunt, die veel lof heeft verdiend voor haar rol als de magische nanny. Het nieuws van Mary Poppins 3 komt van regisseur Rob Marshall, die in een recent interview onthulde dat er al over een vervolg wordt gesproken. Dit is wat Marshall erover te zeggen had:

“It is early stages but I will say right now that there were eight books, so there’s a lot of great material still to mine. That’s what we worked from, those incredible eight books of P.L. Travers. So, you know… Listen, how many Star Wars films have there been, you know what I mean? Or James Bond films. If there’s a great character and story to tell, why not?”

De boeken van P.L. Travers bieden de studio veel bronmateriaal voor nieuwe verhalen. Producent John DeLuca heeft aangegeven dat Emily Blunt graag zou willen terugkeren voor een nieuw deel, terwijl hij ook aangeeft dat een vervolg film zeker mogelijk is. Hij zei:

“Emily does light up when she speaks to me about it. And if the people want it, I think it will happen.”

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

De film heeft hoofdrollen voor Emily BluntLin-Manuel MirandaMeryl StreepJulie WaltersEmily MortimerBen WhishawColin FirthAngela LansburyDick Van Dyke, Pixie Davies, Nathanael Saleh en Joel Dawson. De film is geregisseerd door Rob Marshall.