Mason Verger hercast in NBC’s Hannibal

Michael Pitt zal niet terugkeren als Mason Verger in het derde seizoen van de serie Hannibal. In plaats daarvan zal Joe Anderson deze rol overnemen. Waarom Pitt niet terugkeert is onbekend. Het moment waarop dit gebeurd is gunstig, daar de laatste keer dat we Mason zagen hij zichzelf onder invloed van Dr. Hannibal Lecters drugs begon te verminken. Hij zal er dus sowieso ander uit zien dan eerder.

Deze dramaserie draait om de beginjaren van de relatie tussen FBI-profiler en criminoloog Will Graham en de moordlustige kannibaal dr. Hannibal Lecter. Hannibal is gebaseerd op personages uit het boek Red Dragon door Thomas Harris en werd ontwikkeld voor tv door Bryan Fuller, wie ook schrijver en uitvoerend producent is. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Dancy als Will Graham, Mads Mikkelsen als Dr. Hannibal Lecter, Laurence Fishburne als Jack Crawford, Caroline Dhavernas en Hettienne Park.

De serie wordt geproduceerd door Gaumont International Television, Dino De Laurentiis Company en Living Dead Guy Productions, en internationaal door Sony Pictures Television Networks.