Me Before You keert terug bij Videoland met Emilia Clarke en Sam Claflin

Me Before You keert in mei terug op Videoland. Op 3 mei staat de romantische film met Game of Thrones-actrice Emilia Clarke en Sam Claflin in de hoofdrol weer op de streamingdienst. Dat maakte Videoland vandaag bekend!

Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht… Louisa ‘Lou’ Clark (Clarke) woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige 26 jarige van baan naar baan. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor (Claflin), een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond.

Andere rollen zijn er voor Jenna Coleman, Charles Dance, Matthew Lewis, Janet McTeer, Vanessa Kirby, Joanna Lumley en Steve Peacocke.

Me Before You is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes. De film werd geregisseerd door Thea Sharrock en ze maakte daarmee haar regiedebuut.

Me Before You is vanaf 3 mei te zien op Videoland.