Meer promo materiaal verschenen voor Ron Goossens: Low-Budget Stuntman

De aankomende komedie Ron Goossens: Low-Budget Stuntman gaat over zo’n twee weken in première. Daarom verschijnt er regelmatig promo-materiaal op de Facebook-pagina van makers Steffen en Flip. Hieronder hebben we wat voor jullie verzameld. De film draait om een werkloze alcoholist welke zijn huwelijk wil redden. Hiervoor moet hij blijkbaar een populaire Nederlandse actrice te versieren. Hij denkt het meeste indruk te kunnen maken door stuntman te worden.

ron goossens low budget stuntmanron goossens low budget stuntman filmhoek

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij erachter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice (Bo Maerten) in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Ron Goossens is een project van filmmakers Steffen Haars en Flip van der Kuil die onder andere verantwoordelijk waren voor Bro Before Ho’s en de serie New Kids.

De cast bevat namen als Huub Smit, Tim Haars, Bo Maerten, Henry van Loon, Michiel Romeyn, Fresku en Nils Verkooijen.

Ron Goossens: Low-Budget Stuntman is vanaf 26 januari in de bioscoop te zien. Lees hier onze Ron Goossens Recensie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter