Megan Thee Stallion sluit deal met Netflix

Megan Pete (beter bekend als rapper Megan Thee Stallion) gaat films en series maken voor Netflix, zo meldt Collider.

Pete heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als muziekartiest en lijkt nu enthousiast te zijn om voor Netflix aan de slag te gaan:

“I’ve always had a passion for telling creative and entertaining stories, so I’m thrilled about this partnership with Netflix, venturing into production is the next step in my journey as an entrepreneur and I can’t wait to bring all my ideas to life.”

Het hoofd van comedy bij Netflix, Tracey Pakosta, maakte enkele positieve opmerkingen over de muzikant:

“Megan is a multi-talented creative force who has consistently made her mark on culture, she’s always growing and evolving as an artist, and we’re thrilled that she’s making a home at Netflix for this next chapter in her journey.”

Megan Thee Stallion

De afgelopen jaren is Megan Thee Stallion enorm gegroeid in de muziekindustrie. Haar meest succesvolle hits, Savage (Remix) met Beyoncé en WAP met Cardi B, bereikten allebei de nummer 1 in de wereldwijde Billboard Hot 100. Sinds de release in 2020 is haar debuutalbum Good News goud geworden. Ze heeft ook succes gehad met een recentere samenwerking, waarbij ze samenwerkte met K-poplegendes BTS om een ​​remix te maken van het nummer Butter van de jongensband. Megan Thee Stallion voegde zich bij BTS tijdens hun concert in het SoFi Stadium in Los Angeles om het nummer uit te voeren.

Naast haar carrière als muziekartiest is Megan Thee Stallion in meerdere series en televisieprogramma’s te zien geweest. Al gaat ze nu ook als producent en maker aan de slag.


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter