Mel Gibson als R-rating Kerstman in de eerste trailer voor Fatman

Mel Gibson is een blut, verbitterd, drinkende, gewapende kerstman in de eerste trailer van de aankomende film Fatman. De trailer is hieronder te bekijken. Fatman gaat over een verwaarloosde 12-jarige die een huurmoordenaar inhuurt om de kerstman te vermoorden nadat hij een brok steenkool in zijn kous heeft gekregen. Maar die kerstman heeft zijn zaakjes niet zo goed voor elkaar, aangezien hij een achteruitgang ziet in zijn inkomsten.

Fatman

Fatman

Om zijn slecht draaiend bedrijf te redden, wordt Chris Cringle (Mel Gibson), ook wel bekend als de kerstman, gedwongen een partnerschap aan te gaan met het Amerikaanse leger. Om het nog erger te maken, raakt Chris verwikkeld in een dodelijke strijd tegen een zeer bekwame huurmoordenaar (Walton Goggins), ingehuurd door een 12-jarige nadat hij een brok steenkool in zijn kous heeft gekregen. Dit is het seizoen voor Fatman om wraak te nemen.

Fatman is zowel mede-geschreven als mede-geregisseerd door Amerikaanse filmmakers Eshom Nelms & Ian Nelms, regisseurs van Squirrel Trap, Lost on Purpose, Waffle Street en Small Town Crime.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste, Shaun Benson, Chance Hurstfield, Jordan Blais, Deborah Grover, Paulino Nunes.

De film is geproduceerd door Todd Courtney, Nadine de Barros, Brandon James, Michelle Lang, Robert Menzies, Lisa Wolofsky.

Saban zal Fatman debuteren in geselecteerde Amerikaanse bioscopen vanaf 13 november, en vervolgens op VOD vanaf 17 november.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter