Mel Gibson bevestigt komst Lethal Weapon 5

Het lijkt erop dat het eerder dit jaar aangekondigde Lethal Weapon 5 er ondanks de pandemie nog steeds gaat komen. Dit vanwege een uitspraak die acteur Mel Gibson onlangs deed.

Acteur Mel Gibson was vorige week (virtueel) te gast bij het Amerikaanse televisieprogramma Good Morning America. Dit deed hij ter promotie van zijn aankomende nieuwe film Fatman. Al kwam er ook een ander project ter sprake waarin hij misschien te zien zal zijn. Het gaat hier om Lethal Weapon 5, het vijfde deel in de gelijknamige actiereeks. Ondanks dat in januari al werd bevestigd dat deze film er zou gaan komen, is het vanwege de huidige pandemie nog maar de vraag of wel doorgaat. Met name omdat regisseur Richard Donner inmiddels alweer 90 jaar is.

Gibson gaf echter aan dat Donner druk met de film bezig is, zoals je in de onderstaande video (vanaf ongeveer 3:45) zelf kunt zien.

Lethal Weapon 5

Naast de terugkeer van Richard Donner (welke ook de 4 eerdere films regisseerde) zouden ook Mel Gibson en Danny Glover aan Lethal Weapon 5 meedoen. Zij kruipen dan uiteraard weer in de huid van agenten Riggs en Murtaugh, de hoofdpersonages uit de reeks.

The Goonies 2

Een andere bekende film van Richard Donner is The Goonies uit 1985. Ook hierop zou misschien een vervolg komen. Producent Adam F. Goldberg lijkt graag te willen dat Donner ook hiervoor in de regiestoel kruipt. Al is het gezien zijn leeftijd onwaarschijnlijk dat hij beide films nog gaat maken.

Meer Mel Gibson

Fatman, de nieuwste film met Mel Gibson zal vanaf 26 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Daarnaast zijn de films Dragged Across Concrete, Force of Nature, The Professor and the Madman en The Expendables 3 momenteel op Netflix te bekijken. In al deze titels heeft Gibson een rol.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter