Mexicaanse serie Rebelde vanaf 5 januari op Netflix

Rebelde (Engels: Rebel) is een aankomende Mexicaanse tiener drama serie gebaseerd op de Mexicaanse telenovela met dezelfde naam en de Argentijnse telenovela Rebelde Way geregisseerd door Santiago Limón. De originele serie was gecentreerd rond een prestigieuze kostschool in Mexico-Stad, waar Mexicaanse beroemdheden, politici en ondernemers hun kinderen naartoe stuurden. Gedurende de drie seizoenen van de serie  leerde de hoofdcast hun verschillen te accepteren en te vieren. Na het cultiveren van sterke vriendschappen, vormden de zes studenten de band RBD. De reboot lijkt op papier op de Spaanse Netflix reeks Elite. De serie gaat op 5 januari 2022 in première op Netflix. Bekijk hieronder een trailer.

Rebelde op Netflix

Rebelde speelt zich af op de Elite Way School. Daar vindt jaarlijks de spannende wedstrijd ‘The Battle of the Bands’ plaats, en ieder jaar doet iedereen er alles aan om met de eerste prijs naar huis te gaan. Rebelde is een remake van de gelijknamige Mexicaanse tienersoap uit 2004. Gedurende de drie seizoenen en 440 afleveringen werd het al snel een onderdeel van de tienerpopcultuur.

De hoofdrollen worden gespeeld door Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente, Giovanna Grigio.

De serie Rebelde verschijnt 5 januari op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter