Michael J. Fox in Designated Survivor

Niemand minder dan Michael J. Fox zal later in het tweede seizoen van Designated Survivor zijn opwachting maken. Het tweede deel van het tweede seizoen zal op 28 februari van start gaan.

Designated Survivor draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Kiefer Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.

Michael J. Fox zal in de huid kruipen van het personage Ethan West, een bulldog van een advocaat die is ingehuurd door het Witte Huis om de beschuldigingen tegen voormalig president Cornelius Moss te onderzoeken. De beschuldigingen luiden dat hij er voor zou hebben gekozen om bepaalde gevoelige informatie te lekken aan de buitenwereld. Het personage van Fox wordt omschreven als een eerlijk en oprecht persoon die alleen maar als intentie heeft om de wet na te leven.

Fox’s was recentelijk te zien op televisie in The Michael J. Fox Show van NBC. Hij had een terugkerende rol in Curb Your Enthusiasm en in The Good Wife. Hij is vooral bekend van rollen in de Back to the Future-trilogie, Spin City en Family Ties. 

Designated Survivor volgt Kiefer Sutherland‘s president Kirkman nadat hij door een verwoestende terroristische aanval in die rol terecht kwam. Naast Sutherland zijn er ook rollen voor Natascha McElhoneAdan CantoItalia RicciLaMonica GarrettKal Penn en Maggie Q.

Vanaf 28 februari zijn er nieuwe afleveringen van Designated Survivor te zien bij Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter