Michael J. Fox en Christopher Lloyd hebben een Back to the Future reünie

Great Scott! Het was een Back to the Future reünie voor hoofdrolspelers Michael J. Fox en Christopher Lloyd, die onlangs bij elkaar kwamen op het jaarlijkse pokertoernooi ten gunste van de Michael J. Fox Foundation voor Parkinson Research. Fox lanceerde de stichting in 2000 nadat hij publiekelijk had aangekondigd dat hij in 1991 op 29-jarige leeftijd de ziekte van Parkinson kreeg.

Gelukkig voor fans van de geliefde sci-fi-film uit de jaren 80 legden beide acteurs de reünie vast op sociale media. “All-in met @mrchristopherlloyd op @michaeljfoxorg Poker Night”, schreef Fox bij zijn foto. Lloyd, die op hetzelfde evenement een iets andere foto van het duo deelde, plaatste hem met een eerbetoon aan de film en schreef: “Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night!” Bekijk beide foto’s hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Going 88mph for the @michaeljfoxorg Poker Night ♠️ ♦️

Een bericht gedeeld door Christopher Lloyd (@mrchristopherlloyd) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

All in with @mrchristopherlloyd at @michaeljfoxorg Poker Night!

Een bericht gedeeld door Michael J Fox (@realmikejfox) op

2020 wordt een jaar van Back to the Future t reünies. De langverwachte Back to the Future: The Musical speelt nu in het Manchester Opera House in Engeland voor 12 weken, voordat hij naar West End in Londen verhuist. De Back to the Future trilogie was een enorm succes in de jaren tachtig. De eerste Back to the Future werd uitgebracht op 3 juli 1985 en werd gevolgd door de sequel in 1989. In 1990 volgde de laatste film, welke zich afspeelde in het wilde westen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter