Michael Peña en Diego Luna hoofdrollen in Narcos seizoen 4

Netflix kondigde vandaag aan dat Michael Peña (Crash, American Hustle) en Diego Luna (Rogue One, Y Tu Mamá También) de hoofdrollen zullen spelen in Narcos seizoen 4. De opnames van het nieuwe seizoen zijn recentelijk van start gegaan in Mexico City, Mexico. De castingaankondiging en locatie werden vandaag bevestigd in een Narcos seizoen 4 teaser, die je hieronder kunt bekijken.

Narcos beschrijft de aangrijpende, realistische verhalen van de beruchte drugs kingpins van de late jaren tachtig en de inspanningen van de wetshandhavers om hen het hoofd te bieden in brute, bloederige conflicten. De serie behandelt de vele, vaak tegenstrijdige krachten – legaal, politiek, politie, militair en civiel – die botsen in de poging om cocaïne onder controle te houden.

De eerste drie seizoenen van de Netflix-serie speelde zich af in Colombia, en draaide voornamelijk om de grootste drugsbaas die de wereld ooit gekend heeft, Pablo Escobar. In Narcos seizoen 4 gaan de makers het echter volledig over een andere boeg gooien. In dit seizoen volgen we de undercover DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña), die informatie verzameld over drugsbaas Félix (Diego Luna) en zijn pas gevormde Guadalajara-kartel.

Het vierde seizoen van Narcos gaat in 2018 in première. Narcos wordt geproduceerd door Gaumont Television voor Netflix. Uitvoerende producenten voor de serie zijn José Padilha, Eric Newman, Doug Miro en Carlo Bernar.