Michiel Huisman in komische roadmovie The Last Right

Gusto Entertainment brengt op 22 oktober de komische en hartverwarmende roadmovie The Last Right uit. De hoofdrol wordt gespeeld door de Nederlandse acteur Michiel Huisman (Zwartboek, Game of Thrones, The Age of Adeline). In The Last Right proberen twee broers, beiden met hun eigen gebruiksaanwijzing, tijdens een doldwaze autorit dwars door Ierland weer nader tot elkaar te komen. Bekijk hieronder de trailer en poster.

The Last Right

The Last Right

De succesvolle advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit Boston terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door zijn broer Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary (Niamh Algar) begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door politiedetective Crowley (Colm Meany).

The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, een vreemde en een ecologisch verantwoorde kartonnen lijkkist met bloemetjesmotief op het dak, de hoofdrol spelen. De film is geregisseerd door Aoife Crehan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michiel Huisman, Colm Meany, Niamh Algar, Brian Cox.

De film staat gepland om op 22 oktober 2020 in de bioscoop te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter