Midnight at the Magnolia in november te zien op Netflix

De Canadese romcom Midnight at the Magnolia is in november te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de film doen uude vrienden en radiopresentatoren Maggie en Jack net of ze een relatie hebben voor hun families en luisteraars in de hoop dat hun show nationaal wordt uitgezonden.

Midnight at the Magnolia op Netflix

Maggie en Jack zijn vrienden sinds hun jeugd. Ze geven nu als volwassenen samen datingsadvies op hun populaire lokale radioshow. Ze willen dat hun show nationaal wordt uitgezonden voor de feestdagen. Hun baas moedigt hen daarom aan om voor hun luisteraars en familie te doen alsof ze een relatie hebben.

Midnight at the Magnolia is geregisseerd door Max McGuire op basis van een scenario door Carley Smale. De hoofdrollen worden gespeeld door Natalie Hall, Evan Williams, Michael Gordin Shore, Steve Cumyn, Albert Brooks.

Midnight at the Magnolia is vanaf 25 november te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter