Mike Myers geeft update over Austin Powers 4

Mike Myers biedt een cryptische Austin Powers 4 update en bevestigt noch ontkent de mogelijkheid van het vervolg. Myers creëerde de spionage-actiekomedie franchise als een parodie op iconische genrefilms en personages, als de James Bond-franchise. De Austin Powers-films draaien om de titulaire Britse spion terwijl hij aan een aantal bizarre missies begint in de hoop een einde te maken aan zijn aartsvijand Dr. Evil, ook gespeeld door Myers, die de wereld bedreigt met een verscheidenheid aan wapens voor geld.

De Austin Powers-franchise begon met International Man of Mystery uit 1997, die over het algemeen positieve recensies ontving van critici en een kaskraker was, met een brutowinst van meer dan $ 67 miljoen tegen een budget van $ 16,5 miljoen. Dit succes zou leiden tot Austin Powers: The Spy Who Shagged Me uit 1999, dat meer gemengde recensies ontving, maar de opbrengst van zijn voorganger verviervoudigde met een brutowinst van meer dan $ 312 miljoen. Austin Powers in Goldmember uit 2002, dat opnieuw gemengde recensies ontving van critici, werd nog een box office-hit, die meer dan $ 296 miljoen binnenbracht tegen een budget van $ 63 miljoen. Een vierde Austin Powers-film kwijnde al meer dan tien jaar weg in de ontwikkelingshel en nu deelt Myers een soort van update over het project.

Terwijl hij op SiriusXM’s The Jess Cagle Show verscheen om The Pentaverate te promoten, werd Mike Myers gevraagd naar de mogelijkheid van Austin Powers 4. De franchiseproducent/creator/ster speelde terughoudend over het lang aanslepende vervolg en bood een cryptisch antwoord op de lopende film. ontwikkeling. Zie hieronder wat Myers zei:

“I can neither confirm nor deny the existence or non-existence of such a project, should it exist or not exist. [That’s a] non-confirmed confirmation confirmation.”

Austin Powers 4

De ontwikkeling van Austin Powers 4 is aan de gang sinds 2005, waarbij Myers regelmatig met ideeën kwam en een aantal concepten voor de film schreef die nergens toe leidden. Het vervolg liep in 2018 vast toen Verne Troyer, vooral bekend van zijn rol als Mini-Me in de franchise, stierf en velen, waaronder regisseur Jay Roach, onzeker maakten over het potentieel ervan. In de tijd daarna heeft Myers de hoop voor Austin Powers 4 levend gehouden, waarbij hij vaak zijn interesse uitsprak om terug te keren naar de rol en verklaarde hij een voltooid script voor de film te hebben.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter