Milla Jovovich op nieuwe Monster Hunter posters

De jacht op monsters begint over een paar maanden. IGN heeft een paar nieuwe Monster Hunter posters vrijgegeven, met twee van de hoofdrolspelers van de komende adaptatie van de beroemde videogamereeks. Op een van de posters staat Milla Jovovich‘s kapitein Natalie Artemis en op de andere Tony Jaa’s The Hunter. Beide hoofdrolspelers zijn tot de tanden bewapend en klaar om enkele monsters te doden. Je kunt de nieuwe Monster Hunter posters hieronder bekijken.

Monster Hunter postersMonster Hunter posters

De Monster Hunter serie bestaat uit actiegames waarin spelers en hun vrienden samenwerken om levensgrote beesten te verslaan in een levend, ademend ecosysteem.

De film wordt geregisseerd door Paul W.S. Anderson en heeft hoofdrollen voor Milla Jovovich (Resident Evil franchise, Hellboy) en Tony Jaa. De film heeft ook rollen voor Ron Perlman (Drive), T.I. Harris (Ant-Man en The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Code Black) en Josh Helman (X-Men: Days of Future Past). Het plot concentreert zich op de leider van een militair VN-team genaamd Artemis, gespeeld door Jovovich, die wordt getransporteerd naar een andere realm met monsters. Daar ontmoet ze de Hunter (Jaa), waarbij de twee samenwerken om een ​​portaal te sluiten om te voorkomen dat monsters de aarde aanvallen.

Monster Hunter zal op 4 september 2020 in de bioscoop verschijnen.