Mindy Kaling & Helena Bonham Carter in Ocean’s Eleven reboot

Mindy Kaling & Helena Bonham Carter in Ocean’s Eleven rebootShowbiz 411 bevestigde eerder dat Academy Award winnaar Cate Blanchett in gesprek is om naast Sandra Bullock een rol te spelen in Warner Bros.‘ vrouwelijke Ocean’s Eleven reboot. Nu hebben ze daar nog twee namen aan toegevoegd. Mindy Kaling en Helena Bonham Carter zullen namelijk ook te zien zijn in de film.

Het verhaal zou een voortzetting zijn van de trilogie met in de hoofdrol George Clooney. Bullock’s personage zou de zus zijn van Danny Ocean. Met een team vol dieven is ze van plan een dure ketting te stelen van een boosaardige eigenaar van een galerij. De onofficieel titel van de film is Ocean’s Ocho, wat doet vermoeden dat er 8 dieven in het spel zijn in plaats van elf.

Het project is een idee van George Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft al een scenario geschreven. The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. Het is nog niet duidelijk of de film wordt gelinkt aan de vorige drie films van Soderbergh. Steven Soderbergh en George Clooney zullen de film produceren. De opnames moeten dit najaar van start gaan.