Mistresses vanaf 1 februari op Disney Plus

De serie Mistresses is vanaf 1 februari 2022 te zien op Disney Plus. Mistresses gaat over vier vrouwen welke navigeren door het leven, seks en relaties. Bekijk hieronder een trailer.

Mistresses op Disney Plus

Mistresses speelt zich af in een wereld waar vrienden de traditionele rol van familie hebben overgenomen. We volgen lief en leed van een groep vriendinnen van in de dertig die elkaar op de universiteit hebben leren kennen. Sindsdien zijn hun levens erg verschillend verlopen. Dokter Katie, de ‘volwassene’ van het clubje, heeft al een tijdje een verhouding met een patiënt. Haar hartsvriendin Trudi rouwt om haar man, die bij de aanslagen van 11 september is omgekomen. Jessica bezorgt de anderen veel roddel- en ander plezier met haar ongecontroleerde manier van leven, maar misschien heeft zij wel geheimen waar zelfs haar beste vriendinnen nog niets van weten. En dan is daar nog Siobhan, gelukkig getrouwd. Of toch niet?

Mistresses is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC en is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie uit 2008–2010. Deze aanpassing is ontwikkeld door K.J. Steinberg. De serie ging 3 juni 2013 in première en telt vier seizoenen. Op 9 september 2016 annuleerde ABC de reeks. De verwachting was dat als er een vijfde seizoen zou komen, het de bedoeling zou zijn geweest dat dit het laatste seizoen zou zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alyssa Milano, Rochelle Aytes, Yunjin Kim, Jes Macallan en Jennifer Esposito.

Mistresses is vanaf 1 februari 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter