Mixed-ish is vanaf 14 juni te zien op Videoland

Vanaf 14 juni is de Black-ish prequel serie Mixed-ish te zien op Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer. De spin-off van de sitcom van Kenya Barris volgt moeder Rainbow Johnson als tiener in de jaren tachtig.

Mixed-ish op Videoland

In Mixed-ish vertelt Rainbow Johnson haar ervaring met het opgroeien in een familie van gemengde rassen in de jaren ’80 en de constante dilemma’s waarmee ze te maken kregen. Bow’s ouders Paul en Alicia besluiten om van een hippiecommune naar de buitenwijken te verhuizen om hun gezin beter te onderhouden. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, navigeren Bow en haar broers en zussen door een reguliere school waar ze als zwart noch wit worden ervaren. De ervaringen van dit gezin belichten de uitdagingen van het vinden van een eigen identiteit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tika Sumpter, Mark-Paul Gosselaar, Christina Anthony, Arica Himmel, Ethan William Childress, Mykal-Michelle Harris, Gary Cole.

Mixed-ish is een Amerikaanse sitcom gemaakt door Kenya Barris, Peter Saji en Tracee Ellis Ross, die op 24 september 2019 in première ging op het ABC. De serie is een prequel spin-off van Black-ish en de tweede serie na Grown-ish. In mei 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat in première ging op 26 januari 2021. Na seizoen 2 werd Mixed-ish geannuleerd.

Mixed-ish seizoen 1 is vanaf 14 juni te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter