More than Miyagi: The Pat Morita Story trailer

Bekijk de officiële trailer voor de aanstaande documentaire More than Miyagi: The Pat Morita Story. Het geeft fans een diepgaande blik op het leven van de overleden acteur-komiek Pat Morita voordat en nadat hij de iconische Mr. Miyagi speelde in The Karate Kid films. De docufilm verschijnt op 5 februari 2021 op VOD en is momenteel beschikbaar voor pre-order op iTunes. Bekijk de trailer hieronder!

More than Miyagi: The Pat Morita Story

More than Miyagi: The Pat Morita Story

De voor een Oscar genomineerde acteur die vooral bekend staat om zijn rol van Mr. Miyagi, liet een pijnlijk onthullend autobiografisch verslag van zijn te korte tijd hier op aarde achter. Het volgt zijn reis van jonge jongen naar de spotlights en discriminatie in Hollywood. Diep van binnen zag die lieve, genereuze, multi-getalenteerde artiest een leger van demonen, die zelfs alcohol en drugs niet konden maskeren.

More than Miyagi: The Pat Morita Story is geregisseerd door Kevin Derek. Het bevat archiefinterviews met Morita en nieuwe interviews met zijn medesterren, waaronder Ralph Macchio, William Zabka en Martin Kove. De docufilm bevat ook Henry Winkler, James Hong, Sean Kanan, Marion Ross, Esai Morales, Tommy Chong, Don Most, Anson Williams en meer.

Pat Morita begon als een Japans-Amerikaanse komiek die in talloze sitcoms uit de jaren zeventig verscheen, waaronder M * A * S * H, Happy Days, Mr. T and Tina en Sanford and Son. Hij vond wereldwijde erkenning voor zijn veelgeprezen optreden in The Karate Kid uit 1984, wat hem een ​​Oscar-nominatie voor beste mannelijke bijrol opleverde. Op 73-jarige leeftijd stierf Morita in 2005 als gevolg van nierfalen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter