Mother/Android vanaf januari 2022 op Netflix met Chloë Grace Moretz

Hulu’s grote nieuwe film Mother/Android komt internationaal exclusief naar Netflix vanaf januari 2022. Een jonge, zwangere vrouw en haar vriend zoeken wanhopig naar veiligheid in een postapocalyptische wereld geteisterd door een gewelddadige opstand van androïden. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Mother/Android

Wanneer hun vaderland verstrikt raakt in een oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriendje Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij de vesting van de rebellerende androïden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chloë Grace Moretz, Oscar Wahlberg, Raúl Castillo en Owen Burke. De film is geschreven en geregisseerd door Mattson Tomlin, die hiermee zijn speelfilmdebuut als regisseur maakt. Tomlin werkte met name aan Netflix’ Project Power in 2020 en is ook betrokken bij het aanstaande Netflix Terminator-project, dat een anime-serie zal worden.

Mother/Android verschijnt 7 januari op Netflix.

Mother/Android kijkenVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter