Muppets Now vanaf 31 juli op Disney+

Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe originele serie Muppets Now op 31 juli in première gaat op de dienst. Kermit the Frog, Miss Piggy en de bende zijn te zien op de poster voor de serie, die je hieronder kunt bekijken!

Muppets Now

Muppets Now is de eerste originele serie van The Muppets Studio voor Disney+. In het seizoen van zes afleveringen haast Scooter zich om zijn leveringstermijnen te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden voor streaming. Hij moet alle obstakels, afleidingen en complicaties die de rest van de Muppet-bende naar hem gooit trotseren.

Tijdens de D23 Expo van vorig jaar onthulde het bedrijf voor het eerst dat de Muppets-serie op Disney+ zou komen. Er staan momenteel tien verschillende Muppet-gerelateerde inhoud op Disney+, variërend van The Muppet Movie tot een Disney Junior Muppet Babies-serie genaamd Show and Tell.

De personages zijn sindsdien niet meer in hun eigen film verschenen, maar op tv verschenen The Muppets in een ABC-mockumentary-achtige serie die slechts één seizoen duurde. Daarna ontwikkelden Frozen en Beauty and the Beast-acteur Josh Gad en Once Upon a Time-makers Edward Kitsis en Adam Horowitz een Muppet reboot genaamd Muppets Live Another Day; dat project werd afgelopen herfst stopgezet.