Murder Among the Mormons vanaf 3 maart op Netflix

Murder Among the Mormons is de nieuwe docuserie van Netflix. Deze verschijnt op 3 maart op de streamer. De reeks biedt een eerste uitgebreide kijk op een van de meest schokkende misdaden die ooit onder de mormoonse gemeenschap hebben plaatsgevonden, en het criminele meesterbrein erachter. Bekijk hieronder de trailer.

Murder Among the Mormons op Netflix

Murder Among the Mormons is de eerste diepgaande documentaire naar een van de meest geruchtmakende misdaden die ooit in de mormoonse gemeenschap heeft plaatsgevonden en naar het criminele brein daarachter. Deze driedelige serie, die werd geregisseerd door Jared Hess (Napoleon Dynamite) en Tyler Measom (An Honest Liar), gaat over drie bomaanslagen die in 1985 in Salt Lake City plaatsvonden en waarbij twee mensen omkwamen. Er ging opnieuw een schok door de stad toen in de auto van het derde slachtoffer, een bekende verzamelaar van zeldzame documenten, een groot aantal verwoeste antieke mormoonse brieven en dagboeken werd aangetroffen. Een ervan was de beruchte White Salamander Letter, die de mormoonse kerk destijds op zijn grondvesten deed schudden. Terwijl het slachtoffer vocht voor zijn leven, werkten rechercheurs dag en nacht om de zaak op te lossen.

Murder Among the Mormons verschijnt 3 maart op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter